Marshmallows cu aroma de visine

10370358_560178760753489_7312840595279372991_n

Se poate consuma dincepand cu Atacul, Sursa

  • 30 gr gelatina pudra
  • 118 ml apa rece
  • 236 ml apa fiarta amestecata cuSteverit  pudra si esenta   de visine
  1. Gelatina se pune al hidratat cu 118ml apa rece, cele 236ml apa se pun la fiert cu indulcitorul si esenta de visine. Dam drumul la mixer si turnam apa siropul fierbinte continuu, nu se opreste mixerul pana nu este gata
  2. Se gusta intre timp si se adauga indulcitor sau esenta dupa gust
  3. La mine a durat ~ 30 min . Ne dam seama cand este gata cand dam cu lingura ramane pe lingura compozitia nu curge iar in vasul mixerului pe margine observati si in poza se face o margine .
  4. In forma pe care o sa o punem tapetata cu folie transparenta se toarna compozitia.
  5. Se da la rece, dupa ~ 1 ora se poate portiona in ce forme doriti

Este foarte buna, se poate consuma in orice cantitate si in orice faza a dietei !

pizap.com14455469799401

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s