Marshmallows cu cafea

10501961_560177467420285_3852320801129446979_n

Sursa  : RETETA

Ingrediente:

  • 30 gr gelatina pudra
  • Steverit sau alt indulcitor dupa gust
  • 236 gr cafea fierbinte la filtru sau strecurata
  • 118 ml cafea rece la filtru sau strecurata
  • esente de rom si cafea
  1. Am pus 118 ml cafea rece si 30 gr gelatina la inmuiat pentru ~ 10 min in castronul in care urma sa mixez
  2. Am pregatit caserola tapetand-o cu folie alimentara, am pus cafeaua la incalzit cu indulcitorul
  3. Am mixer cu stativ, i-am dat drumul mixerului , cand a inceput sa faca spuma am adaugat cafeaua fierbinte in fir continuu, mixerul nu trebuie oprit !
  4. Intre timp am gustat, am adaugat esenta, dupa 35 min a fost gata
  5. Pe ultimele poze se vede ca pe marginea castronului a inceput sa faca dunga ca si la albusul de ou palele mixerului lasa urme
  6. Compozitia am turnat-o in casoleta pregatita, am dat la frigider si dupa 3 ore se putea servi
  7. Se portioneaza, se serveste orice cantitate fara frica , nu contine tolerate !

Va doresc rabdare si…

pofta buna

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s