Placinta cu branza fara tolerate

10593038_602187239885974_6272399100568618130_n

Se poate consuma inca din Atac/zilele de PP fara tolerate
Ingrediente:

BLAT

  • 300gr branza degresata
  • 4 linguri tarate de ovaz ( in Atac 3 linguri )
  • 2 linguri tarate de grau
  • 1 lingurita rasa faina de konjac
  • 3 linguri lapte praf 0,1%
  • 5 galbenusuri
  • 150gr iaurt degresat
  • 3 linguri steverit   sau alt indulcitor dupa gust
  • esenta de vanilie
  • 5 albusuri + in praf de sare + 2 lingurite praf de copt

UMPLUTURA

Pentru blat se amesteca toate ingredientele mai putin albusurile, le lasam sa se hidrateze, facem si umplutura amestecand ingredientele de mai sus
Se bat albusurile cu un praf de sare cand incep sa se lege se adauga si praful de copt,se continua pana se fac spuma tare si apoi se incorporeaza in compozitia pentru blat. Jumatate din compozitie o turnam in tava ( 32X19 ) tapetata cu hartie de copt ( eu am tapetat cu folie de teflon ) si lasam in cuptor cat sa prinda o crusta apoi turnam umplutura o lasam sa prinda si ea putina crusta apoi restul de compozitie
Dupa ce se coace se lasa 5 min si se transfera pe un gratar
Cand este rece se poate servi cu placere fara teama ca ar avea tolerate
Sa aveti pofta buna !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s