Placinta cu peste

10300319_560285117409520_5957592729140686184_nIngrediente:

Blatul
  • 3 oua
  • 6 linguri de tarate de ovaz rasnite
  • 4 linguri gluten
  • 2 linguri amidon
  • 250 branza 0,2%
  • 4 linguri Activia Light (iaurt degresat)
  • un pachet de praf de copt
  • o lingura ulei de masline
  • sare,piper

Compozitia de peste

  • 500gr peste tocat
  • 2 oua
  • cozi de usturoi verde si ceapa(daca nu merg si uscate)
  • ,patrunjel, marar verzi
  • un ardei capia taiat cu cutitul pt culoare si aspect
  • sumac
  • piper

In primul rand ne ocupam de peste:eu am avut crap proaspat(dar merge si congelat),l-am fiert 10 min intr-o oala in care inainte am pus sare si legume proaspete sa-i dea ceva gust
Am scos pestele,dupa ce s-a racit l-am dezosat apoi l-am dat prin masina de tocat,si am amestecat cu ingredientele de mai sus.Puteti sa le schimbati sau sa adaugati dupa gust
Sare n-am mai pus pt ca era sarat pestele de la fiert
Dam drumul la cuptor sa aiba timp sa se incalzeasca
Ne ocupam de blat…
Separam oualele,batem albusurile spuma iar restul ingredientelor le amestecam intr-un bol,adaugam si albusurile,amestecam cu grija
Turnam in tava(a mea are 28X18cu h=5,5) pe care am tapetat-o cu hartie de copt(lucru pe care eu nu l-am facut si acum stau sa frec la tava) deci turnam o jumatate din compozitia de blat,dam la cuptor cam 10min cat sa se intareasca,scoatem tava,intindem compozitia de peste,peste turnam si restul de blat si din nou la cuptor
Se poate servi si ca fel principal dar si ca aperitiv

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s