Tort fara tolerate 2

1937464_564105367027495_911697217620142988_n

Se poate consuma si in Atac dar reduceti taratele de ovaz la 3 linguri pentru 2 zile
Blat
  • 3 oua
  • 4 linguri tarate de ovaz
  • 2 linguri de tarate de grau
  • 2 lingurite de praf de copt
  • indulcitor
  • esente

Crema

  • 300gr branza degresata
  • 400gr iaurt
  • indulcitor
  • esenta de visine am pus eu
  • 2 pliculete de gelatina pudra

    Blatul

  •  – albusurile se bat spuma,galbenusurile se mixeaza cu indulcitorul pana se albesc apoi se adauga taratele,praful de copt si esentele incet cu o paleta
  • Se da la cuptor la foc mediu cam 25-30 min depinde de cuptor, se incearca cu un bat de frigaruie sau o scobitoare

    se lasa sa se raceasca, setaie in doua pe orizontala , se aseaza din nou in forma in care l-am copt si se umple cu crema :

  • Se amesteca branza, iaurtul, indulcitorul si esenta apoi se adauga cate putina gelatina ( care a fost hidratata, lichefiata si lasata sa ajunga la temperatura camerei)
  • Se pune si al doilea blat si se da la rece
    Este racoritor, bun si ne satisface pofta de dulce

pizap.com14455469799401

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s