Chiftelute de somon umplute cu cascaval

10686601_588957077875657_7308528221715480087_n

Ingrediente
  • 1Kg tacamuri de somon proaspete
  • o ceapa
  • 1 morcov
  • 1 radacina de patrunjel
  • sare, piper boabe si macinat
  • cimbru
  • usturoi pisat
  • cimbru, oregano
  • boia de ardei dulce
  • chily optional
  • 1 ou
  • cascaval dietetic
  1. Am gasit tacamuri de somon proaspete, initial am vrut sa fac o ciorba dar m-am razgandit si am facut chiftelute si n-am facut rau !
  2. Ceapa impreuna cu morcovul,radacina de patrunjel,sare, piper boabe le-am pus la fiert, cand au fost aproape fierte am adaugat si tacamurile de somon si le-am lasat 10min. Am oprit focul si le-am pus intr-o strecuratoare la scurs si dupa ce s-au racorit am adunat carnea pe care am pus-o in robot ( daca nu aveti merge la fel de bine in masina de tocat ) cu legumele fierte, piper macinat, oregano, cimbru, oul si verdeata. Le-am amestecat foarte bine ( cu atat ies mai pufoase ) , le-am pus intr-o punga in frigider si le-am lasat cateva ore
    cu mana umeda am luat din compozitie si am pus cate o bucatica de cascaval la mijloc, am strans si intr-o tava tapetata cu hartie de copt am pus chiftelutele
  3. La cuptor cu foc mediu-mare( 200gr ) s-au facut in ~ 30min
    Pofta buna sa aveti !
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s