Chipsuri cu somon si faina de konjac

1620656_579453895492642_6410408257950242090_n

Se pot  consuma inca din Atac
Ingrediente
  • 5 albusuri de ou
  • 200gr somon afumat
  • 4 linguri tarate de ovaz
  • 1 lingurita rasa faina de konjac
  • 100gr branza degresata
  • 100gr iaurt degresat ( branza mea a fost mai scursa si a trebuit sa o diluez putin )
  • piper proaspat macinat
  • oregano, rozmarin
  • chimen negru de presarat deasupra
  1. Se fac foarte simplu, se amesteca toate ingredientele mai putin albusurile care se spumeaza bine si se adauga la sfarsit
  2. Compozitia se intinde intr-o tava ( 42 X 31cm ) captusita cu hartie de copt, se presara cu chimen si se da la copt ptr ~ 15 min.Dupa ce am stins cuptorul am lasat tava in el, blatul s-a mai uscat, cand s-a racit am taiat blatul cu foarfeca de bucatarie si am pus ptr jumatate de ora la deshidrator ( ideea Cristina Likrissaru’mana buna idee ! )
  3. Daca nu aveti deshidrator dupa ce-i sectionati mai lasati la foc mic in cuptor pana se usuca in cazul in care va plac asa
Sant foarte buni in ambele cazuri, sa aveti …spor la treaba
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s