Cotlet fiert in zeama de varza

10434052_634345163336848_8152725584078160047_n

Se poate consuma inca din Atac fie ca friptura calda sau rece in PP( dar fara sos ), cu o garnitura si o salata in PL
Ingrediente:
  • cotlet cu os
  • zeama de varza

Pentru uns cotletul

  • piper macinat, cimbru, boia dulce si afumata, oregano, mujdei de usturoi
  • Sos din suc de rosii, bulion, apa


Sare nu adaugati deloc, carnea si-a luat sarea cat este nevoie din zeama de varza !

  1. Dupa ce am curatat bine cotletul de urmele de grasime l-am pus in oala sub presiune, am acoperit cu zeama de varza si dupa ce a inceput sa fiarba l-am lasat 30min. Daca nu aveti oala sub presiune intr-o oala obisnuita lasati sa fiarba 1 ora
  2. Cand a fiert, se scoate cotletul, se pune intr-o tava care merge la cuptor si cand s-am racorit putin amestecam ingredientele de mai sus, mujdeiul ajuta sa face o pasta, masam bine cotletul.
  3. Daca vreti si sos amestecati sucul de rosii cu bulion si apa, turnati pe langa cotlet si dati tava la cuptor
    Carnea deja este patrunsa bine, ramane doar sa prinda o crusta si sosul sa fiarba
    Pofta buna sa aveti si..alex-brush.regular
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s