Lasagna cu pui

1011274_588862061218492_3014923013786081545_nIngrediente
Pentru sosul ragu :

  • 2 pulpe de pui dezosate
  • 1 ceapa
  • verdeata
  • oregano, cimbru, rozmarin
  • suc de rosii facut in casa
  • sare, piper
  • ardei iute – optional

Sos alb

Incepem cu pastele de lasagnia spalandu-le foarte bine si le fierbem 5 min , le lasam la scurs

Sosul ragu

  1. Se toaca carnea impreuna cu ceapa, se adauga verdeata, sare, piper si se pune intr-o tigaie pe foc amestecand mereu pana isi scimba culoarea si se marunteste. Se pun sucul de rosii si ierburile aromatice, o lasam putin pe foc pana scade putin si toate ingredientele ” se imprietenesc”

Sosul alb

  1. Din 250ml lapte punem trei sferturi la foc sa se incalzeasca intre timp 1 lingutita rasa de faina de konjac se amesteca cu restul de lapte iar cand laptele de pe foc s-a incalzit suficient se adauga. La sfarsit se pune si cascavalul, luam de pe foc si amestecam bine pana la topirea acestuia
  2. Intr-un vas se pune un rand de paste, unul de sos ragu, unul de sos alb…ultimul sa fie un rand de paste si de sos alb iar deasupra cascaval ras
    Se da la cuptor la 200 gr (foc mediu-mare) pana se aureste frumos deasupra
    Sa aveti , spor la treaba
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s