Pastrav si… “cartofi prajiti “

10288747_560187987419233_5455304003858464656_n

Reteta este relativ simpla iar ingredientele la vedere
  • 2 pastravi curatati, eviscerati
  • o ceapa de apa am pus eu dar merge si una obisnuita sau praz
  • 1 morcov taiat rondele cat mai subtiri
  • pasta de rosii
  • pasta de gogosari
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • putina supa de pui/legume sau apa daca nu aveti

Pentru “cartofii prajiti ” sau falsi am folosit reteta Cristinei Pana  careia-i multumesc !
Eu am avut o gulie de 400 gr si a ajuns pentru 2 persoane

  1. Intr-un vas de yenna am facut un pat din ceapa taiata pestisori, morcovul taiat rondele, deasupra am asezat pestele care in prealabil fusese sarat, piperat
  2. Am acoperit vasul cu o folie de aluminiu si am dat la cuptor
  3. Am pregatit si gulia, taiata ca si cartofii, sarata, piperata, putin rozmarin si 2 catei de usturoi rasi prin razatoarea mica
    Un pranz foarte bun, am servit cu mujdei amestecat cu pasta de ardei si partrunjel !
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s