Pui bronzat


10294402_560230837414948_1603636610165672152_n

  1. Puiul parlit, spalat l-am pus in punga apoi am turnat condimentele si am inceput sa-l masez, l-am lasat la macerat pana a 2-a zi in punga
  2. Se poate pune pe o sticla sau un borcan umplute pe jumatate cu apa , se pot pune si legume ca si garnitura
  3. Eu am o forma din ceramica , garnitura nu am pus fiind in PP
  4. Intr-o ora a fost gata la 200 gr
  5. Toata grasimea din piele si carne se scurge in marginea formei apoi poate fi indepartata
  6. Dupa cum arata in poza pare a fi ars dar culoarea vine de la condimente
  7. Bineanteles ca l-am servit cu mujdei de usturoi !

Va doresc , 

pofta buna

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s