Pui cu legume

10906234_635582639879767_8390056032284367510_n

Este din seria : Ce fac de mancare astazi ? Mai intai curatenie in frigider/congelator
Ingrediente:
  • 1 lingura ulei de cocos ( tolerat ) 
  • pulpe superioare de pui fara pieleta
  • 2 cepe uscate medii
  • ardei rosu – eu am deshidratat
  • 3 ciuperci mari
  • 1 lingura zarzavat
  • 2 linguri pasta de ardei
  • suc de rosii
  • piper boabe, 2 foi dafin, sare nu am pus, are zarzavatul deajuns
  • leurda din congelator ( merge usturoi daca nu aveti )
  • brocoli congelat
  • verdeata

Este o mancare usoara, se face repede

  1. In cratita se pune uleiul de cocos /masline dupa ce s-a incins se pun copanelele sa-si schimbe culoarea pe toate partile, se adauga ceapa taiata pestisori si ardeiul
  2. Dintr-un vas in care ne asiguram ca avem apa fierbinte/supa tot timpul se adauga cate putina iar cratita sa fie cu acoperita cu capac
  3. Ceapa se va “topi”, carnea aproape va fi fiarta, adugam ciupercile, dupa un timp zarzavatul, sucul de rosii, pasta, piperul boabe ( il pun intr-un infuzor special folosit la mancare sa nu se imprastie ) , foile de dafin la sfarsit leurda si brocoli doar sa dea un clocot si oprim focul
  4. Presaram verdeata, am pus patrunjel si gata, ramane sa o incercati si sa va doresc pofta buna

Leave a comment