Saleuri cu cascaval

10685483_640091792762185_2283864839342531150_n

Se consuma incepand din Croaziera

De data asta le-am facut pentru o zi sa nu mai am griji…dar si cu cascaval

Ingrediente

  • 3 oua
  • 250gr branza degresata
  • 1 lingurita rasa de sare
  • 2 linguri tarate de ovaz
  • 1 llingura tarate de grau
  • 1 lingurita rasa faina de konjac
  • 1 lingura drojdie inactiva
  • 1 lingurita ulei de cocos tolerat
  • 150gr iaurt grecesc ( merge si iaurt degresat )
  • 1 plic drojdie uscata
  • aroma de unt
  • seminte de chimen
  • cascaval dietetic ras
  1. Toate ingredientele le-am amestecat mai putin semintele si cascavalul si am lasat la dospi si odihna pentru 30min
  2. Compozitia am turnat-o in tava tapetata cu hartie de copt deasupra am presarat chimenul si am ras cascaval. Am dat la cuptor pt ~ 10 min ( cat sa prinda o pojghita deasupra ) am portionat saleurile si din nou am dat la cuptor
    Focul l-am lasat mic la 150 gr
    Va doresc pofta buna !
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s