Sarmalute la slow cooker

1975046_560186104086088_2237706853531152379_nInca mai am varza acra la butoi si trebuie sa o termin asa ca am facut sarmalute cu ea din:pulpa de curcan, piept de pui iar ca afumatura am pus un copan afumat de puiLa carnea tocata am adugat
  • o ceapa tocata,
  • pe post de orez am folosit quinoa fiind in consolidare, pentru croaziera folositi tarate de ovaz sau grau sau nici unele pentru ca se leaga si fara ele carnea de pui
  • Am mai adugat sare, piper macinat, cimbru, , boia de ardei

Sarmalele odata infasurate le-am asezat in slow cooker peste un strat de varza tocata si intercalate bucati din copanul
afumat, piper nemacinat ( eu il pun intr-un infuzor sa nu se imprastie prin oala), foi de dafin
Ultimul strat a fost tot de varza tocata, pasta de bulion iar ca zeama am pus supa de pui fierbinte
Dupa 10 ore, se poate servi. Va inchipuiti ca se topesc in gura
pofta buna

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s