Sufle de conopida cu afumatura

1

Se consuma in PL
Este o Provocare de la Cezarina Voicu
Ingrediente:
  • -conopidă
  • in reteta sunca de pui sau curcan, eu am pus  muschiulet afumat
  •  4 oua
  •  sare, piper alb macinat

Sos bechamel

  1. Incepem prin o opari conopida în apa cu sare, dupa ce o desfacem bucatele
  2. Cat se raceste facem si sosul
  3. Amestecam amidonul cu putin lapte, restul il punem la incalzit, adaugam amidonul dizolvat inaintein laptele cald, amestecam tot timpul cand s-a ingrosat ca un sos oprim focul, adaugam cascavalul ras, acesta se topeste, gustam si potrivim de sare si piper2
  4. Lasam la racit si numai dupa ce s-a racit bine amestecam sosul cu galbenusurile si albusurile batute spuma
  5. Conopida si afumatura se pun intr-un vas care va merge la cuptor, deasupra turnam sosul si dam la cuptor
  6. Cand incepe sa se rumeneasca usor mai presaram niste cascaval ras
Asta-i tot, sa aveti spor la treaba si pofta buna !
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s