Sufle de conopida si dovlecel

1601417_598757596895605_7389607495141980905_n

Se poate consuma in zilele de PL ca fel principal sau ca o garnitura, este foarte satioasa si buna
Ingrediente:
  • o conopida medie
  • un dovlecel

Sos bechamel

  1. Conopida se desface in buchetele, se opareste in apa cu sare , valabil si pentru dovlecel. Se lasa sa se racoreasca si pregatim sosul
  2. In 500ml lapte degresat se adauga lingurita rasa cu Faina de konjac, se amesteca si se lasa ~ 10-15min intre timp incepe sa se ingroase.
  3. Se poate pune pe foc, eu am ales sa o pun la microunde cate un minut, amestecand pana este ingrosata. Cand este fierbinte se adauga cascavalul ras, se amesteca pana se topeste . Dupa ce s-a racit se adauga galbenusurile si albusurile batute spuma, se potriveste de sare si piper
  4. Conopida si dovlecelul le-am pus intr-o forma, am turnat sosul bechamel si deasupra am mai presarat cascaval ras
  5. O dam la cuptor la 200gr ( foc mare ) pana se aureste frumos
    Sa aveti pofta buna
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s