Supa de peste

10926383_633935376711160_2566390389228824934_n

Ingrediente:
  • 1 capatana si o coada de crap ( puteti sa puneti orice/oricat peste aveti )
  • 1 ceapa mica
  • sare, piper, foaie de dafin

Pentru dres

  • 2 galbenusuri
  • 150 iaurt degresat
  • mujdei de usturoi
  • otet
  • verdeata : tarhon congelat ( sau ce verdeata va place )

Se face foarte repede, este foarte buna, satioasa si sanatoasa

  1. Se pune in apa rece la fiert pestele impreuna cu sarea, piperul boabe ( eu il pun intr-un infuzor special folosit la gatit ), dafinul, lasati la foc mic sa fiarba, depinde cat de mari sant bucatile in aprox 15 min ar trebui sa fie gata
  2. Pescuim din oala ceapa, piperul boabe, dafinulGalbenusurile se amesteca cu iaurtul, mujdeiul de usturoi, otet si din oala incepem sa adaugam cate putina supa fierbinte, amestecam…pana se ajunge la aceasi temperatura apoi o adaugam in oala.
  3. Presaram verdeata si gata supa !
    Poftiti la masa !

Servim cu ardei iute, sa aveti pofta buna

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s