Tocanita de conopida cu pui

1964810_596748080429890_5791095305790128859_nO mancare usoara cu legume de toamna

Ingrediente
  • pulpe superioare de pui
  • praz
  • gososar
  • 1 conopida medie
  • rosii
  • supa de pui fierbinte sau apa daca nu aveti supa
  • sare, piper macinat
  1. O cratita antiaderenta stropit cu ulei iar pulpele le-am lasasat atat cat sa-si schimbe culoarea si sa se inchida porii, am adaugat prazul tocat ca si gogosarul, am pus capacul si din cand in cand adaugata cate putina supa fierbinte. Supa mea deja era sarata asa ca am adaugat sare, piper doar la sfarsit
  2. Separat am oparit conopida in apa sarata desfacuta in buchetele, se lasa la scurs intr-o strecuratoare
  3. Cand carnea este aproape patrunsa se adauga si rosiile rate prin razatoarea mare sau la blender,lasam sa dea in fiert apoi se adauga si conopida cat sa dea un clocot – doua
  4. Se gusta de sare, piper si oprim focul, presaram patrunjel sau ce verdeata ne place si ne asezam la masa
    Sa avetiĀ pofta buna
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s