Dovleac cu umplutura de branza

16819_607902862647745_384314007155698188_n

E pacat acum in sezonul dovlecilor sa nu-i consumam, se gasesc din belsug, este permis in zilele de PL de ce sa nu profitam ?
Ingrediente:
  • un dovleac
  • 4 oua
  • 250 branza degresata cremoasa ( am avut Lacteea )
  • Eritrit sau alt indulcitor dupa gust
  • 200 gr iaurt degresat
  • 100ml lapte degresat
  • esenta  de zmeura ( puneti orce aroma va place )
  • scortisoara nu o pun in compozitie pentru ca se ridica la suprafata si nu-mi place, o folosesc la servire
  1. Am avut un dovleac placintar mare, i-am taiat partea de sus iar partea in care erau semintele am curatat-o si pentru ca era destul de groasa pulpa am mai cioplit-o , nu am aruncat !
  2. Am masurat cu apa cam cata compozitie ar intra in dovleac si in functie de asta am facut umplutura amestecand toate ingredientele de mai sus inclusiv miezul de la dovleac
  3. Dovleacul astfel umplut l-am pus intr-o tava cu apa fierbinte si l-am dat la cuptor, a durat ~ 2 ore, l-am lasat apoi sa se raceasca si am servit pudrat cu scortisoara
    Sa aveti pofta mare, este delicios !

spor la treaba - dovleac

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s