Prajitura cu dulceata de dovleac si sfecla rosie

10665110_607897512648280_1385617764339411408_n

Blatul

  • 3 oua
  • 3 linguri tarate de ovaz
  • 1 lingura tarate de grau
  • 1 lingura de gluten
  • Eritrit sau alt indulcitor dupa gust
  • 2 lingurite praf de copt
  • goji, scortisoara
  • 1 plic de ness
  • 200ml Cola

Crema 

  1. Pentru blat se amesteca taratele de ovaz cu cele de grau, glutenul, galbenusurile, indulcitorul, cola, goji, scortisoara
  2. Albusurile se mixeazaspuma tare , la sfarsit se adauga ness-ul si se amesteca cu ingredientele de mai sus
  3. Se pune compozitia in forma, se da la copt la 160 gr
  4. Facem si crema amestecand toate ingredientele apoi le cantarim sa stim cata gelatina sa folosim
  5. Gelatina hidratata si lichefiata se amesteca ca Aici
  6. Blatul se taie pe orizontala, se pune primul blat in forma in care am copt tapetata cu folie alimentara transparenta, se pune o parte din crema, al 2-lea blat si restul de crema
  7. Se da la frigider, cand s-a intarit se poate consuma cu placere !

spor la treaba - dovleac

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s