Tarta cu mere si goji

10991351_651807961590568_5697314421883277436_n

A fost devorata la intalnirea din 18 febr 2015 de dukanitele care erau in Consolidare

Coaja de tarta

  • 200gr branza degresata
  • 1 ou + un varf de sare
  •  2 linguri Steverit ( sau orice indulcitor folositi dupa gust )
  • 4 linguri tarate de ovaz
  • 1 lingurita rasa faina de konjac
  • 2 linguri tarate de psyllium
  • 3 linguri lapte praf degresat 0,1%
  • 1 lingura  ulei de cocos – tolerat 
  • 1 lingurita praf de copt ( in cazul in care doriti sa iasa mai crocanta renuntati la ea)
  • esente  de vanilie, aroma de unt, razatura de lamaie

Crema

Topping

  • 250ml apa
  •  2 linguri Steverit  / alt indulcitor dupa gust
  • esenta  de zmeura
  •  1 plic gelatina pudra
  1. Pentru coaja de tarta se amesteca toate ingredientele si va iesi un aluat. Lasam 10min apoi intindem in forma de tarta inclusiv pe peretii acesteiapizap.com14462241512391
  2. Se da la cuptor la foc mediu-mic (160gr ) acoperiti cu o folie de aluminiu/hartie de copt pentru ca se vor arde putin marginile de sus. Din cand in cand mai descoperiti si urmariti blatul
  3. Facem si budinca, eu o fac la microunde ca AICI
  4. Dupa ce coaja de tarta s-a copt si racit se aseaza in tava in care l-am copt tapetata cu fole alimentara, turnam crema si dam la rece
  5. Este momentul in care sa punem gelatina la inmuiat sa facem toppingul
  6. Gelatina hidratata/lichefiata se amesteca cu apa, indulcitorul si esenta care o sa-i dea si culoare. O lasam putin la rece ( nu prea mult ! ) doar cat sa inceapa putin sa se ingroase , taiem marul, presaram deasupra tartei si turnam si toppingul, Dam la rece, cand s-a intarit se poate consuma cu placere

pofta buna

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s