Carnati afumati la aragaz

10553569_643070949130936_6787875038266882231_n

A dat Sofia  o reteta , mie mi s-a apris beculetul si am trecut la fapte

Aveam carnati   in congelator, tuci mai gros nu am avut, mai degraba un caston cu manere pe care l-am tapetat cu vreo 6 straturi de folie de aluminiu iar in vas am pus un amestec din :

  • o mana orez
  • 1 lingura zahar
  • ardei iute pisat ( chiar da gust usor picant)
  • rozmarin uscat
  • boabe de piper mozaic
  • 2 foi de dafin rupte
  1. Am pus gratarul in tuci si capacul care trebuie sa fie etans
  2. La inceput se da drumul la foc mare ~ 10 min cat incepe sa miroasa apoi focul mic ~ 25 min
  3. E bine sa aveti un capac transparent , sa puteti supraveghea

Va asigur ca au iesit foarte buni, ma gandesc ce sa mai afum !

Sa aveti incredere in reteta, iese foarte bine , va astept cu rezultate si idei , iar pana atunci sa avetialex-brush.regular

Advertisements

2 thoughts on “Carnati afumati la aragaz

  1. Pingback: Crap afumat la aragaz | Retete DU-KAN Mamy Vio

  2. Pingback: Mezeluri si afumaturi dukan | Retete DU-KAN Mamy Vio

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s