Muschiulet de porc si piept de pui afumate la aragaz

10978707_648498035254894_8441463715330941872_n

Sursa de Aici preluata de la Sofia
Carnea am tinut-o la saramura rece ( 3 linguri de sare la 1 Litru de apa ) 12 ore dupa trecerea timpului le-am spalat cu apa rece, le-am lasat la scurs cat am pregatit ” afumatoarea ”
Castronul l-am tapetat cu mai multe straturi de folie din aluminiu, ” rumegusul ” l-am facut din :
  • o mana de orez
  • 1 lingura zahar
  • boabe de coriandru, ienibahar, piper mozaic
  • ardei iute uscat si maruntit
  • rozmarin uscat
  • continutul a 2 plicuri ceai de fructe
  • 2 foi dafin rupte
  • busuioc uscat

Voi puteti sa puneti la “rumegus” orice doriti/va place
Am pus gratarul in castron, carnea pe el, capacul ( e bine sa fie transparent pentru a putea urmari ), focul la inceput sa fie mare, cand in bucatarie miroase frumos, a ierburi aromate lasati focul potrivit
Intr-o ora a fost gata !
Spor la treaba si pofta buna va doresc !

Advertisements

One thought on “Muschiulet de porc si piept de pui afumate la aragaz

  1. Pingback: Mezeluri si afumaturi dukan | Retete DU-KAN Mamy Vio

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s