Pulpe afumate la aragaz

10934056_644552972316067_5961178766903390742_n

Se pot consuma si in Atac evident fara garnitura de varza 

Pulpele dezosate le-al tinut in saramura de pe o zi pe alta, “rumegusul”

  • o mana de orez
  • 1 lingura de zahar
  • boabe de ienibahar , piper, coriandru
  • oregano
  • 2 foi de dafin maruntite
  • 1/2 aschii dintr-un baton de scortisoara
  1. Castronul l-am tapetat cu mai multe randuri de folie alimentara de aluminiu, am pus “rumegusul”, un gratar , pulpele pe el si un capac care sa fie cat mai etans
  2. Focul se da mare la inceput si cand incepe sa miroasa bine in bucatarie micsorati focul

Se fac destul de repede dar mai sant si bune !

Sursa  Reteta  preluata de la Sofiapofta buna

Advertisements

One thought on “Pulpe afumate la aragaz

  1. Pingback: Mezeluri si afumaturi dukan | Retete DU-KAN Mamy Vio

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s