Rulada de ciocolata si zmeura

10609618_576590399112325_1247028967894288127_n

Ingrediente :

  • 18 linguri lapte praf degresat
  • steverit sau alt indulcitor dupa gust
  • esente de  de ciocolata si zmeura
  • lapte degresat fierbinte cat sa iasa o pasta
  • 1 plic gelatina granulata
  • 4 foi de gelatina RUF rosie

Reteta este a Manuelei Mihalcea   doar ca a mea are alta culoare

  1. Laptele praf l-am pus in 2 boluri, am adaugat in fiecare indulcitor, esenta de zmeura intr-unul, de ciocolata in celalalt de zmeura, am inceput sa torn cate putin lapte fierbinte pana s-a facut pasta dar nu foarte curgatoare
  2. Gelatina am pus la hidratat si lichefiat
  3. Am intins 2 folii alimentare una putin suprapusa deasupra celeilalte
  4. In bolul cu esenta de ciocolata am incorporat cate putina gelatina si am intins in strat uniform pe folia alimentara, la fel am procedat si cu cea cu zmeura, am turnat deasupra
  5. Vreo 10min lasata la frigider sa se intareasca putin
  6. Jumatate am rulat asa cum era, iar jumatate am intors cu fata in josSa aveti pofta dar….va avertizez : Creaza dependenta !alex-brush.regular
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s