Toba facuta in casa

1896724_559793950791970_1693200119785543465_n

Ingrediente:

  • 400 gr piept de pui
  • 400 gr pulpe de pui dezosate
  • 3-4 catei de usturoi
  • piper
  • boia, mirodenii pentru toba
  • sare
  • 20 gr gelatina granulata
  1. Carnea se spala,se taie fasii lungi si subtiri cam de un deget.Peste carne se pun mirodeniile de mai sus
  2. Punem deci carnea amestecata cu mirodeniile pe care le vrem si cu gelatina ASA CUM E EA, NEHIDRATATA ,le punem intr-o punga de friptura(Punga Magica) legam punga,o intepam sus o punem intr-o tava de chec,cozonac si o dam la cuptor 40-45 min in functie de cuptor.
  3. Cand e gata,taiem doar motul de la punga, o lasam in tava punem niste greutati peste ea si dupa ce se raceste o dam la frigider.
  4. Dupa 4-5 ore (dar mai bine peste noapte)scoatem punga si se poate consuma

pofta buna

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s