Crema brulee cu dovleac

10616437_595452050559493_3698449924126611836_nCREMA

BLAT

  1. In vasul pe care-l vom pune la cuptor se amesteca oualele integi cu indulcitotul cat sa se albeasca, se adauga aromele si dovleacul ras
  2. Se pune vasul intr-o tava cu apa fierbinte si se da la cuptor cu mare grija
  3. Blatul se face simplu fara sa separam oualele, se amesteca ingredientele, se lasa 15 min sa se hidrateze si se toarna peste compozitia de crema cand aceasta a inceput sa se intareasca
    Incercati daca este gata cu un bat de frigaruie
  4. Scoateti vasul din apa , puneti un platou/farfurie deasupra si prin rasturnare puneti prajitura pe platou fara a scoate vasul care a fost la cuptor. Acesta se scoate cand este foarte rece, eventual dupa ce a stat cateva ore la frigider. Eu am facut-o de seara si am lasat pana dimineata
    Se consuma cu placere incepand cu croaziera, este fara tarate, fara tolerate
    pofta buna la dovleac
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s