Guguluf cu scortisoara

10491114_559798484124850_7586344171128691725_nEste fara tolerate, se poate consuma si in Atac dar sa reduceti taratele la 3 linguri 

Blat

  • 4 albusuri
  • un praf de sare
  • slimSugar/ alt indulcitor dupa gust
  • 4 linguri tartate de ovaz
  • 2 linguri tarate de grau
  • 3 linguri lapte praf degresat
  • 2 lingurite praf de copt
  • 2 lingurite ness
  • apa fiarta ~ 10 linguri cat sa iasa o pasta fluida

Crema

  • 500 gr branza degresata
  • 500 gr iaurt degresat
  • 20 gr gelatina pudra
  • SlimSugar sau alt indulcitor dupa gust
  • 2 lingurite scortisoara
  1. Se amesteca condimentele uscate cu apa fiarta
  2. Albusurile se mixeaza spuma tare cu praful de sare, se omogenizeaza cele 2 compozitii, se toarna in forma
  3. Se coace la foc potrivit spre mic ( 160gr )
  4. Facem crema amestecand toate ingredientele cu gelatina hidratata si lichefiata ca
  5. Cand blatul s-a racit il taiem pe orizontala, asezam un blat  in forma in care am copt tapetata cu folie transparenta, adaugam crema, blat si iar crema
  6. Se da la rece si dupa ce s-a intarit se serveste cu placere

Voua va doresc pizap.com14455469799401

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s