Tiramisu cu crema de cocos

1460008_605186472919384_1103574102098999277_n

Piscoturi 

Crema 

  • 4 galbenusuri
  •  Eritritol de Stevia  sau al indulcitor dupa gust
  • 500ml lapte degresat
  • 2 linguri amidon  tolerat 
  • 1 cutie Cocomas – crema de cocos tolerat 
  • 2 plicuri gelatina
  • 2 lingurite cacao tolerat 
  1. Piscoturile le-am facut ca Aici
  2. Pentru crema, am amestecat galbenusurile cu amidonul si putin lapte rece restul de lapte + indulcitorul l-am pus la microunde pentru 1min si 1/2, am adaugat compozitia cu galbenusuri, amestecat bine, si dat drumul la microunde cate un minut pana se leaga compozitia. Sau puteti sa faceti pe aragaz la baine-marie.
  3. Cand este inca fierbinte se adauga gelatina care a fost hidratata
    Se da la rece
  4. Crema de cocos se mixeaza bine, daca insistati se leaga ca si frisca lichida
  5. Cand crema de vanilie este foarte rece se adauga cate putina crema de cocos, se amesteca cu un tel
  6. Piscoturile le-am asezat intr-un bol tapetat cu folie transparenta, un strat de pisoturi, crema, cacao cernuta deasupra sii tot asa ultima sa fie crema si din nou cernuta cacao
  7. Dupa 3 ore de stat la frigider putea fi servita
    Sa aveti pofta buna !

NOTA : Pentru a scapa de un tolerat ( sant 3 ) inlocuiti cacao cu ness

1

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s