Negresa umpluta

10552450_559820630789302_2969596480992251998_n

Blat
  • 600 gr branza degresata
  • 4 oua
  • 4 linguri tarate de ovaz
  • 2 linguri tarate de grau
  • eritrit / alt indulcitor dupa gust
  • 2 lingurite cacao degresata
  • 1 pachet praf de copt
  • aroma de unt
  • esente  de rom, cozonac, unt

Crema

  • 1 plic budinca cu gust de frisca de la dr Oetker
  • 500ml lapte degresat
  • eritrit / alt indulcitor dupa gust
  • goji

Glazura 2 linguri de nutella facuta in casa

  1. Blatul se face simplu: amestecam branza + indulcitorul + galbenusurile + taratele de ovaz si grau + cacao + aroma
    de unt si esenta de rom, lasate sa se hidrateze
  2. Budinca conform instructiunilor si cand este fierbinte se adauga si goji, o lasam sa se raceasca
  3. Albusurile mixate spuma , dupa ce s-au intarit adaugam si praful de copt si apoi peste compozitia de tarate
  4. Intr-o tava ( 30X20 ) tapetata cu hartie de copt se toarna jumatate din compozitia de blat, apoi budinca si restul de compozitie de blat
  5. Se da la copt la 160gr cam in 30 min este gata
  6. Cand se scoate din cuptor inca fierbinte fiind se intinde nutella deasupra
  7. Dupa 10-15min se scoate din tava se indeparteaza hartia de copt si se aseaza pe un gratar, se lasa sa se raceasca

Este pufoasa si foarte buna, sper sa va placa !

pofta-buna

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s