Blaturi
- 2 oua
- 4 linguri iaurt
- 2 linguri apa minerala
- 6 linguri tarate de ovaz
- 6 linguri lapte praf degresat
- 5 linguri gluten
- slimsugar/ alt indulcitor dupa gust
- 2 lingurite praf de copt
- esente de vanilie, unt, cozonac
- 1 lingurita cacao degresata – tolerat
- 1-2 lingurite ness pentru decor
Crema
- budinca de vanilie – tolerat
- slimsugar/ alt indulcitor dupa gust
- 400 branza de vaci degresata
- 2 plicuri gelatina pudra
- Mai intai am decupat 3 cercuri din foaie de copt egale cu forma in care o sa pun tortul
- Am amestecat taratele de ovaz, cele de grau, laptele praf, glutenul, indulcitorul, praful de copt iar separat am batut oualele cu furculita cu iaurtul si apa minerala, le-am turnat peste tarate, am adaugat si aroma de unt si esenta si le-am lasat vre-un sfert de ora
- Compozitia am pus-o in 2 pungi mai groase (din cele care se pun la conelator) o lingura in una, o lingura in cealalta in asa fel ca in ambele pungi sa fie cantitate egala. In una dintre pungi am adaugat o lingurita de cacao si am amestecat-o bine
- Am taiat la un colt punga si am inceput sa desenez pe foile de hartie de copt pregatite. Vedeti in poza ca 2 foi au marginea cu cacao si una alba
- Foile le-am pus in tava de aragaz, le-am dat la copt si au fost gata cam in 20 min
- Cat s-au racit foile am pregatit crema
- Pentru crema as fi vrut quark dar… pe viscolul de afara a fost bine ca am avut in casa si branza degresata vrac ! asa ca am facut budinca, am amestecat-o cu branza atunci cand era fierbinte, gelatina hidratata am adaugat-o cand era calduta crema
- Montarea
- In forma dupa care am luat masura foilor de copt am pus folie transparenta alimentara, apoi o foaie cu marginea neagra, crema,foaia cu marginea alba, crema, foaia cu marginea neagra, crema si deasupra am presarat ness
Ce parere aveti este de efect ?
Advertisements