Gogosi cu scortisoara

10404287_562845600486805_3676009947972159787_n

Pentru Atac puneti doar 1,5 linguri tarate de ovaz

Ingrediente:

  • 2 oua
  • 3 linguri pline cu varf de branza degresata
  • 2 linguri tarate de ovaz
  • 1 lingura tarate de grau
  • 3 linguri lapte praf degresat
  • 1 lingura drojdie inactiva
  • Slimsugar / alt indulcitor dupa gust
  • esente  de caramel , cozonac, unt / puneti ce esenta doriti
  • 1 lingurita cu varf scortisoara
  • 1 lingurita praf de copt


Se amesteca oualele cu branza, indulcitorul si restul ingredientelor
Rezulta un aluat curgator, putin dens, se lasa cel putin 10min sa se umfle taratele, se porneste aparatul de gogosi , cu un servetel imbibat cu cateva picaturi de ulei se ung formele aparatului, il lasam sa se incalzeasca bine si sa se aprinda becul verde, este timpul sa incepem sa punem aluatul in fiecate alveola dupa 3 – 4 min incercam daca sant facute, eu le scot cu ajutorul dintilor de la furculita
Oricum se servesc calde sau reci, se consuma cu placere ceea ce va doresc si voua !

pofta-buna

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s