Macarons

10993410_647208545383843_8420518865672119408_n

Se consuma in Croaziera dar se pot consuma si in atac doar ca la crema nu adaugati cacao
Ingrediente :
  • 2 albusuri + un praf de sare
  • 2 linguri Steverit   ( sau alt indulcitor pudra )
  • esenta de zmeura ( sau care va place )
  • 1 lingurita cu varf faina de konjac
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita suc de lamaie
    Crema
  • 200gr branza degresata ( era buna un quark dar n-am avut )
  • 2 linguri Steverit  ( sau alt indulcitor )
  • esenta de ciocolata si de rom
  • 3 linguri lapte praf degresat 0,1%
  • 1 lingurita cacao degresata – tolerat
  1. Albusurile se mixeaza bine cu un praf de sare, cad se leaga bine se adauga indulcitorul, se continua mixarea pana la dizolvarea acestuia, apoi adaugam pe rand esenta, sucul de lamaie, faina de konjac si praful de copt
  2. Compozitia se pune intr-un posh sau intr-o punguta pe care o taiati la capat, se toarna gramajoare pe forma de macarons/silicon/hartie de copt.Am avut o singura folie de macarons. restul am pus pe o folie de silicon
  3. Se bate tava de cateva ori de coltul mesei, sa iasa aerul si se lasa 10 min la odihna
  4. Se da drumul cuptorului sa se incalzeasca , cand punem tava setati cuptorul la foc mic ( 150gr ), stati cu ochii pe ei, se fac repede !
  5. Pentru crema se amesteca toate ingredientele cu ajutorul mixerului vertical le-am facut repede
    Daca va plac se pot consuma si fara crema
    Sa aveti, pizap.com14455469799401
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s