Rasturnata cu visine

66186_559799277458104_1636519786421103656_nIngrediente :

  • 4 oua intregi
  • 500gr branza degresata
  • eritrit sau alt indulcitor dupa gust
  • 2 linguri amidon – tolerat
  • 2 linguri tarate de psyllium
  • 1 lingura gluten
  • esente de vanilie, aroma de unt
  • 200 gr visine
  1. Se scot samburii visinelor si acestea se imprastie in tava in care vom coace
  2. Facem si aluatul amestecand branza degresata cu oualele intregi, indulcitorul, esenta si aroma de unt, taratele de psyllium si amidonul
  3. Se toarna peste visine si se da la cuptor la foc moderat ( 160gr ) , la mine a durat ~ 1 ora
  4. Dupa ce s-a copt am rasturnat pe un platou si am lasat prajitura sa se raceasca, sa se insiropeze in voie apoi am feliat-o
  5. Sa va spun ca este foarte buna ? Incercati si o sa-mi dati dreptate !
Se consuma in Consolidare, Scara nutritionala si Stabilizare
Pentru Croaziera  se pot inlocui visinele cu rubarba, dovleac, morcov sau dovlecel
pofta buna
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s