Tort cu frisca si cocos

1958223_631275086977189_1415353082074902562_n

Nu va paniati, frisca este falsa, acceptata incepand din Croaziera

Blat

  • – 4 oua
  • – 2 linguri SlimSugar ( dupa gust sau orice indulcitor aveti )
  • – 4 linguri tarate de ovaz
  • – 6 linguri lapte praf degresat
  • – 1 lingurita faina de konjac
  • – 3 linguri gluten
  • – 1 plic praf de copt
  • – 1 lingura iaurt degresat
  • – 3 linguri lapte degresat
  • esente de rom si vanilie 


SIROP

  • 200ml apa + 2 linguri slimSugar – pe foc pana se topeste indulcitorul
    CREMA
  • – 1 cutie Cocomas   – tolerat
  • – frisca falsa dukan   – tolerat
    – 3 lingurite cacao degresata- tolerat
  1. Cu o seara inainte am pus ingredientele pentru frisca la frigider
    Iar cutia cu crema de cocos o puneti acum la congelator pntru 30min
  2. Pentru blat amestecam toate ingredientele mai putin albusurile pe care le spumam peste vreo 20min ( sa lasam
  3. ingredientele sa se hidrateze ) si adaugam incet amestecand cu o spatula
  4. Compozitia se toarna intr-o forma de silicon ( a mea are diametrul 18cm ) si se da la cuptorul preancalzit la 160gr ( foc mediu spre mic )
  5. Blatul a crescut foarte bine asa ca am putut sa-l tai in 3 parti pe orizontala apoi se insiropeaza
    Pentru Crema am mixat separat crema de cocos si cea de frisca, am adaugat cacao
  6. Crema obtinuta se imparte la 3 : 2 parti intre blaturi si cu ce ramane se orneaza
  7. Pentru ornarea de deasupra in crema am adaugat inca o lingurita de cacao
  8. Nu este greu de facut , mai mult de scris !
    pizap.com14455469799401
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s