Rasturnata cu piersici si ciocolata

10610649_573593529412012_5729016557668090435_n

Blatul

” Ciocolata “

  • 1/2 din praful de budinca
  • 200ml lapte rece
  1. Piersicile curatate de coaja si rupte/taiate se pun in forma in care vom face prajitura si se presara indulcitor
  2. Taratele, laptele praf, faina de konjac, indulcitorul se amesteca apoi se adauga laptele si galbenusurile. Albusurile se bat spuma cu praful de sare iar la sfarsit se adauga si praful de copt
  3. Cele doua compozitii se amesteca incet, se toarna peste piersici si se da la cuptor la foc mediu (160gr)
  4. Dupa ce s-a copt se rastoarna pe un platou si se lasa asa pana se raceste
  5. Budinca se toarna deasupra cand e rece prajitura, se mai lasa putin la frigider si se serveste cu placere
    pizap.com14455469799401
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s