Tort roz cu fructe

10347073_560153824089316_379982139313891090_n

Blat

  • 4 linguri tarate ovaz
  • 2 linguri tarate de grau
  • 3 linguri lapte praf degresat
  • 2 lingurite cacao – tolerat
  • 4 oua
  • 100ml apa fiarta
  • SlimSugar sau alt indulcitor dupa gust
  • esente aroma de unt,  vanilie

CREMA

  • 1 budinca de punci ( sau de care aveti/2 linguri amidon)
  • 500ml lapte degresat
  • 400gr branza degresata
  • SlimSugar sau alt indulcitor dupa gust
  • esenta  de vanilie
  • 2 plicuri gelatina pudra

Decor : fructe : visine si mar

  1. Se amesteca toate ingredientele mai putin albusurile cu apa fiarta se lasa sa se raceasca si sa se hidrateze taratele apoi se spumeaza albusurile si se aduga peste aceasta incet
  2. Compozitia se pune intr- o forma si se da la cuptor la foc moderat. Dupa ce se raceste se taie in 2 pe orizontala
  3. Gelatina se pune la hidratat
  4. Budinca se face conf instructiunilor, cand este fierbinte se amesteca cu branza degresata si gelatina hidratata si lichefiata. Daca este prea lichida se mai pune putin la frigider
  5. In forma in care am copt se pune folie transparenta, un blat, crema, al 2 – lea blat crema si deasupra se ormeaza cu fructe

pofta buna

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s