Mini tarte cu crema de vanilie

1383608_589483494489682_692039323752891808_n

Pentru croaziera le puteti decora cu dovleac, rubarba sau goj

Pentru o portie ( eu am facut 2 )

Cojile

Crema de vanilie

  • 1 plic budinca de vanilie
  • SlimSugar /alt indulcitor dupa gust
  • 500ml lapte degresat
  • esenta  de vanilie

Fructe – cateva bucati de fructe de care va plac
Jeleul :

  • 1 plic de gelatina
  • 300ml apa
  • colorant alimentar – optional
  1. Pentru coji se amesteca toate ingredientele si se tapeteaza formele de silicon, se dau la cuptorul preancalzit, se fac foarte repede stati cu ochii pe cuptor !
  2. Budinca am facut-o ca Aici
  3. Dupa ce cojile s-au racit se umplu cu budinca, deasupra se decoreaza cu fructe, se face si jeleul : se se pune deasupra budincii si a fructelor
  4. Gelatina se hidrateaza in 300ml apa, se lichefiaza si se mai lasa putin la frigider sa se intareasca nu prea mult doar cat este putin inchegata
    Sper sa va placa, sa aveti …spor la treaba
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s