Shirataki fara tolerate

10603268_564005917037440_4719172493403998970_nIngrediente:

Se face faoarte repede si simplu

  1. :Shirataki se clatesc bine in strecuratoare, se scurteaza cu o foarfeca de bucatarie sau folosim cutitul, se adauga oualele, indulcitorul si esenta, le -am mixat putin, am adaugat branza si iaurtul. Compozitia am pus – o intr-un castron de Yenna ( sau in orice forma aveti )
  2. Taratele de ovaz si de grau, fulgii de drojdie i-am amestecat intr-un bol si i-am presarat deasupra, cu palma i-am apasat usor si am dar la cuptor la 180gr ( foc mediu spre tare ) a durat ~ 40min
  3. Dupa ce s-a copt am asezat deasupra o folie de silicon si un fund de lemn si prin rasturnare am asezat-o pe masa, unde se lasa sa se racoreasca apoi se transfera pe un platou. Recunosc ca m-am complicat si mergea rasturnat direct intr-o tava si acolo lasata. Are mult sirop ( zerul rezultat din iaurt si branza )
    Se poate consuma incepand cu atacul, nu contine tolerate dupa cum scrie si in titlu
    pofta buna
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s