Shirataki si dovleac cu bezea

10712706_599566600148038_9015180123161017892_nNu are tolerate daca nu folositi topping-ul !

Ingrediente:

Aluatul

  • 6 oua
  • 4 linguri tarate de ovaz
  • 2 linguri tarate de grau
  • 1 lingurita rasa faina de konjac
  • steverit sau alt indulcitor dupa gust
  • 1plic praf de copt
  • esente  de vanilie, portocala
  • scortisoara
  • un praf de sare
  1. Dovleacul l-am curatat si taiat in forma de spaghete
  2. Shirataki di konjac clatit bine in strecuratoare, taiate si lasate sa se scurga bine
  3. Taratele + faina de konjac + indulcitorul + praf de copt + iaurt + esente + galbenusurile se amesteca, se lasa sa se hidrateze ~ 15 min , se adauga dovleacul si Shirataki, aluatul se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se da la cuptor
  4. Cand este aproape coapta albusurile se bat spuma cu un praf de sare si cu putin indulcitor, se toarna deasupra prajiturii, se mai lasa la cuptor pana este gata
  5. Se scoate pe un gratar dupa ce se racoreste putem sa-i scoatem si hartia
    Am decorat cu topping fara zahar  – tolerat 
    Va doresc, pofta buna
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s