Briose aperitiv

10501677_559706104134088_1288568354393679384_n

Fara tarate de ovaz

Ingrediente:

  • 300 gr carne de pui fiarta
  • 4 linguri pline cu branza degresata
  • 3 oua
  • 3 linguri iaurt( branza era prea scursa)
  • 2 linguri tarate de grau
  • 1 legatura leurda tocata
  • patrunjel verde
  • rozmarin, oregano
  • sare, piper

Pieptul si copanele de pui/curcan eu le cumpar cu os, acasa le dezosez si cum pe oase ramane carne destula le fierb cu
toate zarzavaturile fac supa din ele care poate fi consumata ca atare sau ca baza pentru mancare iar carnea o folosesc in diverse preparate iar astazi am facut aceste briose.
Asadar ingredientele de mai sus le-am amestecat si le-am pus in forme de briose, iar la cuptor au fost gata in 30 min
la foc moderat( 150gr)
Numai bune de o gustare !pofta buna

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s