Crema din caramel cu paste din konjac

10989957_645732435531454_6196704270455318938_n

O reteta usoara fara tolerate 

Ingrediente:

  • un pachet paste de konjac
  • 4 oua
  • 3 linguri steverit sau alt indulcitor dupa gust
  • 1 litru de lapte
  • goji
  • esente  de caramel si de vanilie
  • coaja de portocala si de lamaie
  1. Pastele se clatesc foarte bine sub jet de apa, se lasa la scurs apoi se scurteaza cu foarfeca de bucatarie sau la cutit
  2. Oualele se bat putin cu telul, se adauga esentele, lapele rece, goji
  3. Se dau la cuptor, cand este gata se lasa la racit , acum vremea de afara ne ajuta, puse pe pervaz se racesc mai repede si putem sa servim
    Sa aveti pofta buna
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s