Rulada spic cu branza dulce


10447534_559699287468103_1340412722847866013_n

Aluat

  • 170ml lapte10559672_559700924134606_6184540279308417322_n
  • indulcitor dupa gust
  • un ou
  • 4 linguri tarate de ovaz
  • 2 linguri tarate de g
    rau
  • 2 linguri tarate de psyllium
  • 2 linguri amidon
  • ~ 5 linguri gluten cat sa se adune aluatul
  • 1 pachet de 10gr drojdie uscata
  • esenta de vanilie, aroma de unt

Umplutura

  • 300gr branza de vaci degresata
  • 2 oua
  • indulcitor dupa gust
  • 3 linguri lapte praf degresat
  • 2 linguri drojdie inactiva
  • goji
  • 1 lingura tarate de psyllium, (branza era inca moale si nu mai stiam ce sa pun in ea )
  • razatura de lamaie, esenta de lamaie
  1. Aluatul l-am framantat si dospit la masina de paine, l-am intins intr-o foaie si l-am uns cu umplutura de mai sus.
  2. Se ruleaza cat mai strans puteti si cu ajutorul foarfecei de bucatarie se taie ca in poze.
  3. Atentie se taie dar NU se patrunde, NU se taie de tot !
  4. L-am mai lasat la dospit 1/2 ore si inainte de a da la copt am uns cu un galbenus amestecat cu putina apa
  5. Se coace repede ~ 30min si iese ceea ce vedeti !
    alex-brush.regular
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s