Shirataki cu iaurt

10246787_643612899076741_4897023142860121062_nDin cateva ingrediente de prin frigider am incropit o prajitura foarte buna pentru 2 zile

Blat

  • 2 oua + 3 albusuri
  • 4 linguri tarate de ovaz
  • 1 lingurita rasa faina de konjac
  • 2 linguri steverit  ( sau ce indulcitor aveti, dupa gust )
  • 2 linguri tarate de grau
  • 1 pachet fidea shirataki di konjac
  • 150gr iaurt degresat
  • 2 lingurite praf de copt
  • 2 lingurite ulei de cocos  – tolerat
  • esente  de vanilie si aroma de unt

CREMA

  • 400gr iaurt degresat
  • 2 linguri steverit  sau alt indulcitor dupa gust
  • esenta de vanilie si rom

1 plic gelatina pudra

  • goji
  • 2 lingurite cacao degresata – tolerat
  1. Pentru blat se amesteca toate ingredientele mai putin albusuile care se bat spuma, se adauga la sfarsit incet cu o spatula . Fideaua am taiat-o cu foarfeca de bucatarie
  2. Am dat la copt la 160gr ( foc mic spre mare ) cand a fost gata am lasat la racit apoi am taiat blatul in doua
  3. Pentru crema am pus intai gelatina la hidratat, iaurtul l-am amestecat cu indulcitor , esente, goji am lichefiat gelatina la microunde si am adaugat in compozitie
  4. Compozitia am impartit-o in 2 castronele , intr-una am pus cacao
  5. In forma in care am copt tapetata cu folie transparenta am pus un blat, compozitia alba si am oprit o lingura pentru decor, al 2-lea blat, compozitia cu cacao si pe cea alba ca si decor

  6. Am dat la rece si dupa 2 ore se putea servi
    Sa aveti pofta buna !pofta buna
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s