Inghetata cu rubarba si “frisca”

10301121_559691584135540_8626011238344463825_n

Piureul de rubarba:

  • 500gr rubarba
  • 100ml apa
  • indulcitor dupa gust
  • 2 batoane scortisoara

” frisca ”  frisca falsa

  1. Pentru inceput se face frisca falsa, trebuie sa stea la rece mai mult timp, a mea a stat ~5 ore
  2. Rubarba dupa ce ati taiat capetele se portioneaza tija cam de 1cm, se pune intr-o cratita cu indulcitorul pudra, 100ml apa, 2 bete de scortisoara se da la fiert la foc mic iar cratita acoperita cu un capac, sa se innabuseasca pana bucatile de rubarba devin moi
  3. Eu le-am amestecat cu o lingura nu este nevoie sa puneti mixerul
    Se lasa sa se raceasca foarte bine apoi la frigider 1-2ore

 pofta buna (3)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s