Inghetata zebra

10968404_648052071966157_2012621566681240595_n

Chiar daca este iarna la mine inghetata este binevenita. Loc in congelator nu am pentru vasul masinii de inghetata dar o caserole merge !

Ingrediente

  • – 500ml lapte degresat
  • – 1 lingurita cu varf  faina de konjac
  • – 2 linguri steverit     sau alt indulcitor dupa gust
  • – 1 cutie crema de cocos  – tolerat
  • -2 lingurite cacao – tolerat
  • esente    de ciocolata, rom, vanilie

Se face budinca din faina de konjac in mod obisnuit ca orice budinca, se lasa la racit cateva ore, ideea este sa se raceasca foarte bine
Iar cutia cu Cocomas sa stea la congelator 30min
Dupa trecerea timpului se mixeaza separat apoi ambele se amesteca si se imparte compozitia in doua boluri, intr-unul se adauga cacao, esenta de ciocolata, de rom iar in cel alb esenta de vanilie
Puteti sa adaugati orice fel de esente si arome va plac
In casoleta pregatita se pune o lingura compozitie alba, una cu cacao…Din cand in cand loviti usor casoleta de masa pentru a se aseza compozitia
Se da la congelator si se serveste cu placere, ceea ce va doresc si voua !

pofta buna la inghetata

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s