Minitarte cu vanilie si imbunatatite

10458641_559714297466602_431198000015141580_n

Aluat1458532_559715444133154_7041688650534169871_n

  • 300 gr branza degresata
  • 1 ou
  • indulcitor dupa gust
  • 2 linguri tarate de ovaz
  • 2 linguri tarate de psyllium
  • esenta de vanilie
  • 5-6 linguri gluten

Umplutura

  • 1 budinca de vanilie
  • 5oo ml lapte degresat
  • indulcitor dupa gust
  • goji
  • 200 gr quark
  1. Din ingredientele pt tarta am facut un aluat, cu ajutorul sucitorului si avand deasupra aluatului o folie alimentara transparenta am intins aluatul cat mai subtire si l-am decupat in diferite forme, le-am asezat in tavi de silicon pt briose si le-am dat la cuptor la 150gr.
  2. Dupa ce s-au copt le-am lasat sa se raceasca si am trecut la prepararea budincii, la sfarsit am pus goji si amestecand bine si quark-ul.
  3. In fiecare cosulet am pus budinca
  4. Dupa vreo 2-3 ore m-am gandit ca totusi tartele adevarate au deasupra pe langa fructe si jeleu asa ca am ras putina sfecla rosie proaspata, am pus-o in 250ml apa si am dat-o putin in fiert, am strecurat-o, i-am adaugat indulcitor si un pachet de gelatina care inainte a fost pus la hidratat, amestecat usor, am lasat putin la rece compozitia si pe urma am pus deasupra minitartelor si o bucatica de dovleac din dulceata

pofta buna

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s