Spirale cu faina de konjac

1477607_599239973514034_1164423765552250812_n

Ingrediente:
  • 250gr branza degresata
  • 1 ou
  • 1 lingutita faina de konjac
  • 1 lingura tarate de psyllium
  • 1 lingura tarate de grau
  • 2 linguri drojdie inactiva
  • 1 lingurita drojdie uscata dr Oetker
  • sare

Pe deasupra:
1 galbenus de ou + putin lapte degresat
seminte de chimen negru

Am amestecat branza + oul + sare + faina de konjac + taratele de psyllium + taratele de grau si le-am lasat 15 min sa se hidrateze apoi am amestecat si restul ( drojdia inactiva, drojdia uscata ) pana s-a facut un aluat compact ca si cel de paine
Am acoperit castronul si l-am lasat jumatate de ora la dospit dupa care am inceput sa modelez spiralele ( se modeleaza relativ mai usor decat cu gluten ) , i-am uns cu ou, presarat cu seminte si i-am dat la copt la 160gr ( foc potrivit )
Foarte bune, sant ca si textura mai moi , nu sant crocante
Spor la treaba si ….pizap.com14457180894801

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s