Chipsuri cu cascaval si faina de konjac

10649525_571239692980729_1557324399759617977_n

Fara tolerate, le putem consuma linistite

Ingrediente
  1. Cascavalul se rade, se amesteca cu branza degresata, drojdia inactiva,lingurita cu faina de konjac,sare, chimen si cele 4 galbenusuri, la sfarsit se adauga si albusurile spuma
  2. Compozitia se intinde intr-o tava de aragaz tapetata cu hartie de copt. Tava mea are 42 X 31 cm
  3. Se coace foarte repede la 160gr ( foc potrivit ). Cand era aproape gata s-au facut niste basici, le-am spart cu un bat de frigaruie, nu stiu daca nu trebuia…
  4. Cand s-a rumenit se stinge focul si se mai lasa in cuptor cu usa intredeschisa pana se mai racoreste, se scoate, se portioneaza si daca aveti deshidrator puteti sa uscati baucatile, daca nu mai lasati in cuptor la foc mic in cazul in care va plac mai crocante
  5. Eu le-am pus la deshidrator
    Se consuma cu mare placere de intreaga familie, sa aveti …

pizap.com14457180894801

– în Bucharest, Romania.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s