Vinete coapte

10641228_580967245341307_2715770619793995695_nVinetele le-am copt ca si Ardeii copti

  1. Avand in vedere ca sant mai grele am folosit agrafe de birou mai mari, am intepat cu un ac gros codita apoi am introdus agrafa desfacuta si stransa apoi cu patentul. Atentie sa nu va intepati !
  2. Sa nu uitati  sa intepati vinetele din loc in loc cu un bat de frigaruie/scobitoare, eu am uitat si vanata din dreapta ( se vede in poza ) a explodat in cuptor, noroc cu tava de dedesubt
  3. Le-am copt la temperatura maxima ( la mine 250 gr ), se incerca prin palpare cu manusa, bineanteles daca sant coapte sant moi
  4. Se decojesc foarte usor , le-am pus in strecuratoare de plastic sa se scurga sucul amar si sa se raceasca

Se coc foarte bine, fara fum, raman albe si frumoase

spor la treaba

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s